Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Lambaliharulaad

Küpsetised

Lambaliharulaad

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Suitsuribi, mustade ploomide ja õuntega täidetud lambaliharulaad.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kg lamba küljetükk
Sool
Must pipar
Sinep
120 g suitsuribi
100 g mustad kivideta ploomid
100 g kuivatatud õunad
Rulaadi valmistamiseks võtta lamba küljetükist kondid välja. Liha vasardada ning hõõruda soola, pipra ja sinepi seguga. Siis laduda lihale ribadeks lõigatud suitsuribi, ploomid ja õunad, rullida kokku ning siduda vorstisidumisvõttega. Rulaad keeta maitsestatud keeduleemes pehmeks. Selleks kulub 1,5-2 tundi. Valminud rulaad jahutada vajutise all, et sellesse tühimikke ei jääks. Serveerimisel eemaldada sidumisnöör ja lõigata õhukesed viilud. Lambarulaadi juurde sobib hästi küüslauguga maitsestatud külm kaste majoneesist ja hapukoorest või maitsestamata jogurtist. 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke