Küpsetised

Lambaliharulaad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Suitsuribi, mustade ploomide ja õuntega täidetud lambaliharulaad.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Rulaadi valmistamiseks võtta lamba küljetükist kondid välja. Liha vasardada ning hõõruda soola, pipra ja sinepi seguga. Siis laduda lihale ribadeks lõigatud suitsuribi, ploomid ja õunad, rullida kokku ning siduda vorstisidumisvõttega. Rulaad keeta maitsestatud keeduleemes pehmeks. Selleks kulub 1,5-2 tundi. Valminud rulaad jahutada vajutise all, et sellesse tühimikke ei jääks. Serveerimisel eemaldada sidumisnöör ja lõigata õhukesed viilud. Lambarulaadi juurde sobib hästi küüslauguga maitsestatud külm kaste majoneesist ja hapukoorest või maitsestamata jogurtist. 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa