Küpsetised

Kõrvitsapitsa

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Kõrvitsa-singikattega pitsa.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Pärmile lisada pisut vett ja hõõruda vedelaks. Lisada vesi, soolaga segatud jahu ja õli ning segada ühtlaseks tainaks. Tainaga vooderdada ahjuvormi põhi ja ääred, kerkida pole vaja lasta. Katte valmistamiseks lõigata sink peenikesteks ribadeks ja pruunistada pannil. Lisada hakitud sibulad, kuumutada koos, kuni sibul muutub klaasjaks. Kõrvits tükeldada ja keeta vähese soolaga maitsestatud vees poolpehmeks. Tainale laotada kõvitsatükid, siis singi- ja sibulasegu, kõige peale tomatikaste. Pitsa maitsestada, riputada üle riivjuustuga ning küpsetada ahjus 180°C juures 45 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa