Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Kõrvitsapitsa

Küpsetised

Kõrvitsapitsa

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Kõrvitsa-singikattega pitsa.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
PITSAPÕHI
2 dl vesi
20 g pärm
0.5 tl Sool
3 sl õli
5 dl nisujahu
KATE
150 g sink
3 tk Sibul
800 g kõrvitsatükid
3 sl vürtsikas tomatikaste
Sool
Valge pipar
basiilik
tüümian
150 g Riivjuust
Pärmile lisada pisut vett ja hõõruda vedelaks. Lisada vesi, soolaga segatud jahu ja õli ning segada ühtlaseks tainaks. Tainaga vooderdada ahjuvormi põhi ja ääred, kerkida pole vaja lasta. Katte valmistamiseks lõigata sink peenikesteks ribadeks ja pruunistada pannil. Lisada hakitud sibulad, kuumutada koos, kuni sibul muutub klaasjaks. Kõrvits tükeldada ja keeta vähese soolaga maitsestatud vees poolpehmeks. Tainale laotada kõvitsatükid, siis singi- ja sibulasegu, kõige peale tomatikaste. Pitsa maitsestada, riputada üle riivjuustuga ning küpsetada ahjus 180°C juures 45 minutit.

Märksõnad

kõrvitsapitsa

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool