Küpsetised

Pikkpoiss peekoni ja seentega

Keskmine hinne: 3.22 Allikas: 100 rooga
Serveeri paljude perede lemmikut kuumade keedetud kartulite või riisi ja toorsalatiga. Jahtunult sobib hästi ka külmlauale.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Tükelda peekon, pruunista pannil ja tõsta majapidamispaberile nõrguma. Vala rasv pannilt ära ja jäta see 1 sl sibula ja seente pruunistamiseks. Koori ja haki sibul, viiluta seened ning pruunista neid 2-3 minutit.
Sega hakkliha muna ja piima või veega. Riivi juust. Sega 100 g juustu ning peekon hakklihamassi hulka. Maitsesta soola-pipraga. Vormi piklikuks pätsiks ja pane ahjupannile. Küpseta ahjus 175°C juures 1 tund. Puista nüüd peale ülejäänud juust ja küpseta veel 5 minutit, kuni juust on sulanud. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
efffy 31.märts 2012 20:13
Olen teinud seda lugematuid kordi ja pole ühtegi inimest kes seda kiitnud poleks, väga väga hea
kokapyks 31.märts 2009 08:45
l6pp hea. sobib h2sti pipra v6i seene kastme ja kartuli pudruga.
tare 24.märts 2009 15:20
päris hea on:Y
OnuJack 04.okt 2008 21:12
Väga maitsev igatahes :) Võin seda kõigi 4 inimese eest öelda, kes seda sõid :) Sai seda siis kartulipudru ja spinatikastmega nauditud Ainuke asi, mida täheldasin: pruunistatud sibula/seene mass lisada hakklihale - iseenesest mõistetav tegelt :)
Kringy 29.märts 2008 12:21
väga maitsev
margit888 23.jaan 2008 21:38
normaalne
1