Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Kreekapärased hakklihapallid

Küpsetised

Kreekapärased hakklihapallid

Angeelika Kang Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Fetajuust ja oliivid annavad lihapallidele meeldivalt soolaka maitse. Kasuta tahkemat sorti fetajuustu, siis ei valgu see liigselt laiali ja säilitab oma esialgse kuju ka küpsetamisel.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
500 g veise- või lambahakkliha
1 tk Muna
100 g fetajuustukuubikud õlis
1 peotäit mustad või Kalamata oliivid
4 küünt Küüslauk
1 tl Pune (kuivatatud)
Sool
Must pipar
Sega omavahel hakkliha, muna, nõrutatud ja murendatud fetajuust, hakitud oliivid ja küüslauguküüned, pune, sool ja must pipar. Vormi märgade käte vahel pallikesed ning aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta ahjus 225°C juures 10 minutit.

KOMMENTAARID

Kristinsööb 24.veeb 2009 20:13
mina sain 400g'st 25 pallikest
NurrMarta 19.jaan 2009 19:48
Kas oleks kuidagi võimalik täpsustada nende pallikeste suurust? Sellest peaks ju ka õige küpsetusaeg sõltuma. Ma saan aru, et kuna kogus on retseptis vastavalt portsjonite arvule muudetav, siis ei saa seda suurust üheselt määrata pallikeste arvu kaudu. Aga ehk saaks siiski viite, et mitu palli näiteks 500g hakklihast peaks saama. Suured tänud!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga