Küpsetised

Kreekapärased hakklihapallid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Fetajuust ja oliivid annavad lihapallidele meeldivalt soolaka maitse. Kasuta tahkemat sorti fetajuustu, siis ei valgu see liigselt laiali ja säilitab oma esialgse kuju ka küpsetamisel.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
Sega omavahel hakkliha, muna, nõrutatud ja murendatud fetajuust, hakitud oliivid ja küüslauguküüned, pune, sool ja must pipar. Vormi märgade käte vahel pallikesed ning aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta ahjus 225°C juures 10 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kristinsööb 24.veeb 2009 20:13
mina sain 400g'st 25 pallikest
NurrMarta 19.jaan 2009 19:48
Kas oleks kuidagi võimalik täpsustada nende pallikeste suurust? Sellest peaks ju ka õige küpsetusaeg sõltuma. Ma saan aru, et kuna kogus on retseptis vastavalt portsjonite arvule muudetav, siis ei saa seda suurust üheselt määrata pallikeste arvu kaudu. Aga ehk saaks siiski viite, et mitu palli näiteks 500g hakklihast peaks saama. Suured tänud!
1