Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Lambapraad IV

Mahlase lambaprae maitset saab kergesti tempida küüslaugu ja maitseürtidega.
Retsept
portsjonile
1 kg kondita praetükk lamba tagaosast
MAITSESEGU
4 sl mesi
1 kimp (värske, hakitu Koriander
1 sl sojakaste
ühe sidruni mahl
4 hakitud küünt Küüslauk
2 sl õli
0.5 tl Sool
0.5 tl Purustatud pipar
Sulata mesi, lisa sojakaste, sidrunimahl, küüslauk, sool, pipar ja õli. Määri lambaliha maitseseguga ning marineeri külmikus ööpäev. Võta liha külmikust ja maitsesta soola-pipraga. Liha küpsetamiseks võib kasutada ahjupanni või praekotti. Pista liha eelsoojendatud ahju ja küpseta 140°C juures 40 minutit või kuni liha sisetemperatuur on 60-65°C. Retsept on mõeldud neljale kuni kuuele inimesele.

KOMMENTAARID

Marge 30.märts 2011 17:07
ja kuidas siis õnnetus?
vabakass 23.dets 2007 21:32
Proovin selle retsepti valmistada auruahju ja kuumaõhu ringlusega selle aasta jõululauale.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool