Küpsetised

Lambapraad IV

Keskmine hinne: 3.97 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Mahlase lambaprae maitset saab kergesti tempida küüslaugu ja maitseürtidega.
Kogus: 1 portsjon
Sulata mesi, lisa sojakaste, sidrunimahl, küüslauk, sool, pipar ja õli. Määri lambaliha maitseseguga ning marineeri külmikus ööpäev. Võta liha külmikust ja maitsesta soola-pipraga. Liha küpsetamiseks võib kasutada ahjupanni või praekotti. Pista liha eelsoojendatud ahju ja küpseta 140°C juures 40 minutit või kuni liha sisetemperatuur on 60-65°C. Retsept on mõeldud neljale kuni kuuele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marge 30.märts 2011 17:07
ja kuidas siis õnnetus?
vabakass 23.dets 2007 21:32
Proovin selle retsepti valmistada auruahju ja kuumaõhu ringlusega selle aasta jõululauale.
1