Küpsetised

Põdrapraad roseepiprakastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Põdralihapraadi nautida on pea sama mis sügisesest jahihooajast osa saada.
Kogus: 6 portsjonit
Kuivata 2-3 päeva marinaadis olnud liha. Sega maitseainetest segu ja sulata või. Torka liha sisse pikkimiseks avad. Piki liha pekiga. Määri maitseaineseguga ja vala üle sulavõiga. Küpseta rooga ahjus 175°C juures, kastes seda pidevalt marinaadiga, kuni liha sisetemperatuur on 70°C. Kastmeks pruunista kastrulis võis hakitud sibul, lisa purustatud roseepipar, puljong ja vein. Keeda 3-5 minutit. Lisa sojakaste ning soovi korral kastmepaksendajat, kuumuta keemiseni. Võta kastrul pliidilt ja sega kastmesse 2 sl külma võid. Valmis kaste vala lahtilõigatud praele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa