Küpsetised

Keefiri-pärmitaina kapsapirukas

Keskmine hinne: 3.5
Maitsev kapsapirukas, (30-35 tk)
Kogus: 1 portsjon
Vala kaussi toasoe keefir. Lisa pärm, lahtiklopitud munad, suhkur, sool ja õli. Sega läbi ja sõtku hulka jahu.
Lase soojas rätiku all umbes 2 tundi kerkida.
Täidise valmistamiseks tükelda kapsas ja sibul võimalikult peeneks.
Sulata potipõhjas või ning hauta selles kapsast ja sibulat 45 minutit.
Maitsesta soola, siirupi, pipra ja majoraaniga. Lisa äädikas ja lase jahtuda.
Jaga tainas kaheks ja rulli mõlemad osad ristkülikuks.
Tõsta üks tainatükk ahjuplaadile, kata täidisega ja tõsta peale teine tainatükk. Suru ääred hästi kokku.
Torka tainasse kahvliga augud ja määri munaga.
Küpseta 225-kraadise ahju allosas 20–30 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tiiaj 16.dets 2007 16:54
tegin ka,olid head aga lootsin paremat
Loola1 27.nov 2007 20:15
Aitäh toidutare,et jälle uudiskirju saadate! Loen väga väga huviga teie retsepte ja nõuandeid ja üldse kõike,millest teie uudiskirjas juttu. Järgmiseks üritangi teha kapsapirukaid selle retsepti järgi. Kui valmis,annan teada,kuidas õnnestus! Ootan huviga teie uudiskirju!
Juta 009 24.nov 2007 13:58
väga hästi annab välja - paned ahjuplaadile ühe ja pärast võtad 30 -35 tk!
1