Küpsetised

Baklažaanivorm

Keskmine hinne: 3.5
Mahlakas vormiroog kodujuustuga.
Kogus: 1 portsjon
Kastme valmistamiseks kuumuta potipõhjas õlis hakitud sibulat ja purustatud küüslauguküüsi 3–4 minutit.
Lisa purustatud tomatid ja maitseained, lase keema ja hauta keskmisel kuumusel 10–15 minutit.
Lõika baklažaanid pikuti umbes 1 cm paksusteks viiludeks, aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.
Pruunista hakkliha pannil õlis ja lase pisut jahtuda.
Sega hulka kodujuust, munad ja maitseained.
Tõsta igale baklažaanirullile täidis ja keera rulli. Kata ahjuvormi põhi poole tomatikastmega, aseta peale baklažaanirullid ja kata ülejäänud tomatikastmega.
Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa