Küpsetised

Kreeka lihapallid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Lihapallid on kindlasti paljude lemmikud. Vahelduseks võiks neid valmistada kreekapäraselt ja maitsestada punega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Ahjukartulid: koori jahusemat sorti kartulid ja lõika suurteks sektoriteks. Pane võitatud ahjuvormi, puista üle soola, puneme ja paprikapulbriga ning sega läbi. Lisa tomatipüreele vesi, õli ja sidrunimahl, sega ning vala kartulitele.
Küpseta ahjus 175° juures 30-45 minutit.
Samal ajal valmista lihapallid. Selleks sega hakkliha peenestatud sibulaga. Sega riivsai piima ja munaga ning lase seista 10 minutit. Ühenda riivsaiasegu hakkliha-sibulaseguga ja maitsesta. Vormi hakkmassist väikesed pallikesed ning
pruunista pannil õlis. Pane lihapallid 30 minutit ahjus olnud kartulite juurde ja küpseta veel 20 minutit.
Serveeri lihapallid kuumalt koos ahjukartulite ja toorsalatiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
liisu 12.okt 2012 12:49
wow, kommentaare lugedes ei tulnud see just kõige paremini välja, julgen siiski katsetada, sest kunagi sai kokandustunnis tehtud lihapallid ikka väga head!
Jutsukene 28.märts 2011 13:08
Väga maitsev ja mittetraditsiooni-
line toit. Ainult sidruni olen välja jätnud.
lehmiine 14.jaan 2010 14:23
Lihapallid olid head jah. Aga kartulid tahtsid ikka kauem küpseda ning tomatipasta ja sidrun ei andnud head maitset.
1