Küpsetised

Sinepine härjafilee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Et mahlad lihas püsiksid, võid esmalt filee tulisel pannil kergelt pruunistada.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
1. Määri härjafilee sinepiga kokku ja lisa ka veidi soola.
2. Tambi sinepiseemned kergelt katki ja raputa need sinepise liha peale.
3. Aseta liha ahju ja küpseta 185 kraadi juures 25 minutit.
4. Valmista juurde kartulisalat. Selleks keeda kartulid ja haki sibul. Sega kõik komponendid omavahel kokku ja vala üle hapukoorekastmega.
Peale sinepiseemnete võib liha paneerida veidikese riivsaia sees, nii muutub kate muredamaks.
Sinepiseemnete asemel võid liha määrida kokku ka Inglise sinepiga, kus on seemned juba sees.
Salati võib panna ka hapukurki ja kaunistuseks suuri kappareid.
Retsept mõeldud 2 inimesele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa