Küpsetised

Hakklihavardad

Keskmine hinne: 3.63 Allikas: 100 rooga
Maitsestada võib hakklihavardaid apteegitilli seemnete või köömnetega. Kui nende maitse sulle ei meeldi, jäta mõlemad retseptist välja.
Kogus: 4 portsjonit
Haki küüslauk ning sega soja ja fariinsuhkru, soovi korral ka köömnetega. Sega maitseained hakklihaga. Leota puust tikke vees, et need ahjus liialt ei pruunistuks. Vormi kätega puutikkude ümber sõrmepikkused vorstikesed ja lao küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 225-kraadises ahjus 10–12 minutit. Võid küpsetada ka pannil ja hiljem tikkude otsa torgata.
Serveeri hakklihavardaid soojalt või külmalt, soovitatavalt külma hapukoorekastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liis 13.apr 2012 11:46
Meeletult head on need ,mina teen sama retsepti järgi,aga lihapalle.Soovitan proovida!
Liis 13.apr 2012 11:46
Meeletult head on need ,mina teen sama retsepti järgi,aga lihapalle.Soovitan proovida!
Mesime 30.märts 2009 10:31
Võimalik, kasutsuel on ju sojakaste.
svenartur 30.märts 2009 09:30
Kas soola polegi vaja?
1