Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Kapsarullid seenekastmega

Küpsetised

Kapsarullid seenekastmega

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Kartuli asemel sobib kapsarullide kõrvale pakkuda ka riisi.
Retsept
portsjonile
RULLID
4 tk kapsalehed
250 g Hakkliha
1 tk Harilik sibul
2 tk Kartul
2 spl Või
KASTMEKS
1 tk Harilik sibul
100 g Austerservik
100 ml Rõõsk koor
Petersell
1. Haki sibul ja prae see koos hakklihaga pannil läbi. Maitsesta soola, pipra ja oreganoga.
2. Eemalda kapsalt ettevaatlikult lehed ja lase neil mõni minut soolvees keeda, nii et lehed muutuvad pehmemaks.
3. Laota pehmed kapsalehed lauale ja lase neil veidi jahtuda.
4. Aseta igale lehele paar lusikatäit hakklihasegu. Murra rull ümbriku moodi kokku.
5. Kuumuta pannil või ja pruunista kapsarullid kergelt mõlemalt poolt pruuniks.
6. Aseta pruunistunud kapsarullid vormi ja vala peale seenekaste. Kastme valmistamiseks haki sibul ja seened. Prae sibul esmalt pannil klaasjaks ja lisa seejärel ka seened. Kui seened on läbi praetud, lisa koor ja lase see korraks keema. Maitsestamiseks kasuta soola ja pipart.
7. Küpseta rulle ahjus kuni 20 minutit ja serveeri kartuliga.
Kartuli asemel sobib kapsarullide kõrvale pakkuda ka riisi.
Ka kapsarulli täidise hulka võib lisada veidike riisi.
Angelica nõuanne: Kes armastab paksemat kastet, lisagu lusikatäis jahu või maisitärklist.

KOMMENTAARID

Ka1a 12.jaan 2010 18:44
Selveris on Austerservikud olemas kohe shampinjonide juures
Helen 05.okt 2009 12:48
Kust seda austerservikut osta saab? Kas sobiks ka shampinjonidega asendada?
karnistu 19.veeb 2009 11:27
Ei selle keedad kõrvale
tatar 12.apr 2008 12:53
Kas täidise hulka läheb ka kartul?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree