Küpsetised

Paprika-feta vormisai

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Küpsetise kohevaks kerkimise eest hoolitseb küpsetuspulber, mis aga tuleb jahuga väga põhjalikult läbi segada.
Kogus: 1 portsjon
Lõika paprikad tükikesteks. Sega jahu küpsetuspulbriga, lisa margariin, lahtiklopitud munad, piim, pudendatud või noaga peenestatud fetaki, paprikatükikesed ning maitseained. Sega tainast võimalikult lühidalt, et säilitada muredus. Tõsta tainas umbes 1 l mahutavasse pehme margariiniga määritud piklikku ahjuvormi ning küpseta 175° juures 50–60 minutit.
NB! Võid taina jagada ka 12 avaga muffinipanni rasvainega määritud või pabervormidega vooderdatud süvenditesse ning küpsetada 175° juures 25 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tiibus 27.juuni 2008 17:40
ma tegin muffinite kujul, igatahes 25 min möödudes olid nad suhtvalged ja pealt katki pakatand millegipärast, lasin veidi siis pruuni jumet juurde küpseda ja ega seda juustumaitset seal tõesti väga tunda polnud, vo peaks tõesti rohkem lisama
helle48 01.veeb 2008 16:05
mina proovisin eile teha, kahjuks polnud mul kusagilt võtta piklikku ahjuvormi kuid tegin madalasse ja ümarasse, päris hea tuli välja kuigi fetat vist oleks võinud natuke rohkem olla. Eriti hea oli kui soojalt peale määrida veidike taluvõid ja lehtsalat veel peale panna. Huvitav mis kaalujälgijad sellest saiast arvata võiks?
1