Küpsetised

Grillitud lambafilee spinati-kartuligratääni ja Marsala kastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Indrek Kivisalu
Marsala annab kastmele omapärase magusa noodi lisaks klassikalise punaveinikastme tugevusele.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Koori kartulid ja lõika õhukesteks viiludeks, loputa spinatilehed. Kuumuta vesi potis keemiseni, lisa pisut soola ning kasta spinatilehed korraks keevasse vette. Jahuta kohe jooksva külma vee all.
Lao väiksemasse ahjuvormi kihiti spinatilehed ja kartuliviilud. Klopi muna lahti ning sega koorega, maitsesta soola, pipra ja riivitud muskaatpähkliga. Vala vormi kartulite peale. Pane vorm ahju 180° juurde ning küpseta 30–40 minutit. Võta valmis kartulivormist portsjonid kas väikese ümmarguse vormiga või lõika noaga.
Puhasta lambafilee vajadusel kõõlustest. Grilli liha kuumal grillpannil ning maitsesta siis soola ja pipraga. Kuumuta punaveinikastet, lisades sinna Marsalat. Keeda pisut ning kontrolli maitset, soovi korral lisa soola, suhkrut või musta pipart. Serveeri lambafilee koos kartuligratääni ja Marsala kastmega. Lisandiks võid grillida tomateid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa