Küpsetised

Kartulivorm kitsejuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Heivi Peterson
Suurepärane vaheldus tavalisele kartulivormile, kitsejuust annab mõnusa teistmoodi maitse.
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ja viiluta kartulid.
2. Sulata külmutatud spinat kuumas vees ja pigista vesi välja.
3. Määri ahjuvorm võiga. Kata vormi põhi poolega kartulikogusest. Kata spinatikihiga ja lao peale ülejäänud kartulid.
4. Puista üle kitsejuustukuubikutega.
5. Kastme tegemiseks lisa koorele pressitud küüslauguküüned, piim ja maitseained. Sega ja vala vormile.
6. Küpseta 200°C juures 30 minutit, kuni roog on küps ja pealt kaunilt kuldne.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
jutita 21.märts 2008 07:53
Tegin ära ,kõik sööjad kiitsid,feta juust annab ikka hea maitse igale toidule kus teda kasutada,minu meelest vähemalt.
jutita 18.märts 2008 17:18
Ma arvan et homne söögimure on murtud.
1