Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Kartulivorm kitsejuustuga

Küpsetised

Kartulivorm kitsejuustuga

Heivi Peterson 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Suurepärane vaheldus tavalisele kartulivormile, kitsejuust annab mõnusa teistmoodi maitse.
Retsept
portsjonile
750 g Keedetud kartul
250 g Spinat (külmutatud)
Või vormi määrimiseks
150 g Kitsejuust
KASTE
2 küünt Küüslauk
2 dl Vahukoor
1 dl Piim
Peenestatuid meresool
Must pipar
1. Koori ja viiluta kartulid.2. Sulata külmutatud spinat kuumas vees ja pigista vesi välja.3. Määri ahjuvorm võiga. Kata vormi põhi poolega kartulikogusest. Kata spinatikihiga ja lao peale ülejäänud kartulid.4. Puista üle kitsejuustukuubikutega.5. Kastme tegemiseks lisa koorele pressitud küüslauguküüned, piim ja maitseained. Sega ja vala vormile.6. Küpseta 200°C juures 30 minutit, kuni roog on küps ja pealt kaunilt kuldne.

KOMMENTAARID

jutita 21.märts 2008 07:53
Tegin ära ,kõik sööjad kiitsid,feta juust annab ikka hea maitse igale toidule kus teda kasutada,minu meelest vähemalt.
jutita 18.märts 2008 17:18
Ma arvan et homne söögimure on murtud.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes