Küpsetised

Rootsi kapsavorm

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Peeter Pihel
klassikaline Rootsi vormiroog
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Esmalt keeda riis piimaga pehmeks. Seejärel lõika kapsas suuremateks kuubikuteks ja pruunista pannil koos või ja pruuni siirupiga. Sega suuremas kausis omavahel kokku keedetud riis, hakkliha, muna, tüümian ja maitsesta see mass soola ja pipraga.
Pane ahi sooja 180 kraadi juurde.
Võta ahjuvorm ja pane esmalt selle põhja õhem kiht pruuni kapsast, seejärel pane keskele paksem kiht hakkliha ja siis jälle kapsas. Vala vormi ka puljong ja pane vorm ahju küpsema 45 minutiks. Serveeri koos salati ja rosmariini jogurtiga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tammekad 30.sept 2012 12:19
Super hea roog! Väga mõnus vaheldus hakklihakapsale näiteks. Mina tegin meega ning arvan et kapsast peaks olema topelt, siis ei ole vaja juurde ka muid lisandeid- kartulit vms. Ka lapsed sõid ülihea meelega :)
tari 15.aug 2011 18:06
väga maitsev! Olen teinud riisi asemel ka quinoa või kuskusiga ja maitseks veel magusat tsillikastet juurde...mmmm
1