Küpsetised

Ürtidega baguette

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse
Rootsi keeles - baguette med örter. Kui viis baguette'i on sinu jaoks suur kogus, võid mõned külmutada.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Lisa leigele, 37-kraadisele veele õli ja pärm. Sega pärmi lahustumiseni. Lisa sool, jahu ja ürdid. Sega tainaks. Lase 1 tund kerkida.
Vormi tainast 5 baguette’i. Aseta saiad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja lase pool tundi kerkida. Soojenda ahi 275 kraadini, aseta saiad küpsetusplaadile, kuhu on valatud 1 dl vett, ja tõsta 15 minutiks ahju alaossa küpsema.
Kogustest valmib 5 tk.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
karoli11 01.veeb 2015 16:19
Mina lisasin vee ahjuplaadile ja enam seda viga ei tee. Kui on vaja niiskust, panen pigem veekausi ahju, aga mitte toore taigna sinna sisse ligunema ja loota, et põhi ka ära küpseb.
Triin 07.nov 2009 19:38
Miks on küpsetusplaadile vaja lisada 1dl vett ja saiad sinna sisse panna?
Eedik 15.juuni 2008 11:08
Kuigi on hästi rukkine, siis kerkib täitsa hästi. Soovitan peale raputada riivjuustu - maitseb väga hästi.
1