Küpsetised

Vegetaarne pikkpoiss

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Sojakohupiima ehk tofu võid retseptis asendada ka tavalise teralise kohupiimaga.
Kogus: 6 portsjonit
Haki sibul väikesteks tükkideks.
Purusta kohviveskis maapähklid.
Haki päikesekuivatatud tomatid peenikesteks ribadeks.
Rebi basiilikulehed väiksemaks.
Keeda riis kergelt soolaga maitsestatud vees ja kurna.
Sega kõik komponendid omavahel kokku ja maitsesta soola ning pipraga.
Vormi massist küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil neljakandiline päts ja küpseta 180 kraadi juures 30 minutit.
Enne pikkpoisi ahjupanemist määri päts hapukoorega kokku, siis püsib see parajalt niiskena. Samuti tasub pätsile näpuga augud sisse teha – kui vorm hakkab kerkima, ei lähe pealmine koorik praguliseks.
Kui kasutad õlis päikesekuivatatud tomateid, võid retseptis kasutada ka sama konservi oliiviõli.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
NurrMarta 16.okt 2009 16:07
to MrKirk - täiesti uskumatu on pigem see, kui kitsarinnaline võib keegi olla. Ja fantaasiavaene. Ära igaks juhuks eksootilistesse maadesse reisi, seal on lisaks sojale kindlasti ka muud sellist, mis Sind endast välja võib viia :P Ma ei ole taimetoitlane, aga mõistan inimesi, kes seda on. Ja ei jaga neile selle eest halvustavaid hinnanguid. Paljud ei olegi konkreetselt taimetoitlased, aga eelistavad aeg-ajalt tarbida sojatooteid. Mis selles siis halba on? Igati teretulnud, kui pakutakse ka neile uusi retsepte ja võimalusi. Väga fantaasiaküllaseid seejuures :)
MrKirk 15.okt 2009 19:44
Täpsustaks, et ei nori mitte maitse kallal vaid fantaasiavaeguse. mis järgmiseks - veggie kroonpraad või grillitud kana?
MrKirk 15.okt 2009 15:38
Täiesti uskumatu millisteks nõmedusteks on inimesed valmis:|
meriketark 19.juuni 2008 23:04
Väga maitsev kuumalt ,kui ka külmalt riisigaletil koos majoneesi ja salatiga.
1