Küpsetised

Ratatouille'i pirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Kuulsast prantsuse pajaroast tuletatud pirukas sobib hästi nii suvisele peolauale kui ka piknikule kaasavõtmiseks.
Kogus: 6 portsjonit
Taina valmistamiseks näpi või ning eelnevalt segatud jahu ja sool purutaoliseks massiks. Lisa kohupiimapasta ja sega ühtlaseks tainaks. Keera kilesse ning hoia 1 tund külmkapis. Valmista senikaua täidis. Selleks kuumuta pannil õli, prae viilutatud baklažaani, suvikõrvitsat ja porrut ning tükeldatud paprikat 5 minutit. Lisa hakitud küüslauk, jätka praadimist 5 minutit. Maitsesta soola, pipra, palsamiäädika ja hakitud ürtidega. Suru tainas 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele. Vala sellele veidi jahtunud täidis ning kata pealt viilutatud kitsejuustuga. Küpseta ahjus 200° juures 20 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liisi241 11.juuli 2012 20:49
Tegin ja tuli super hea.. mees sõi pool :)
1