Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Peedi-veisehakkliha pikkpoiss

Küpsetised

Peedi-veisehakkliha pikkpoiss

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Juurde sobib pakkuda külma ürtidega hapukoore- või jogurtikastet ning lisandiks näiteks lillkapsast ja kartulit.
Retsept
portsjonile
300 g Keedetud peet
200 g veisehakkliha
160 g Sibul
1 dl Riivsai
1 tk Muna
Muskaatpähkel
Sool
Must pipar
Riivi keedetud peet.Haki sibul väikesteks tükkideks.Sega kausis hakkliha, toores muna, riivsai, riivitud peet ja mugulsibul.Riivi massile hulka veidike muskaatpähklit ja maitsesta soola ning pipraga.Aseta ühtlane mass ahjuplaadile küpsetuspaberi peale ja vormi neljakandiliseks vormiks.Küpseta 180 kraadi juures umbes 35 minutit.Peedi asemel võid hakkmassi hulka lisada ka riivitud porgandit või ka hakitud kapsast.

KOMMENTAARID

bahjiggity 18.apr 2010 10:40
Tundub, et sobib rohkem perekondades, kus peedist niikuinii lugu peetakse. Meil keedupeet erilise au sees ei ole, mistõttu ka see söök erilisi ovatsioone ei tekitanud. Söödi küll korralikult ära, aga uuesti tegema ei hakka.
Helka 30.märts 2010 13:46
Tõesti maitsev! Minu mees, kes on suht kitsi mind kiitma- lausus ainult kiidusõnu ;) :Y
anx 05.nov 2008 16:13
Väga hea, soovitan kõigile. väga lihtne valmistada ka
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes