Küpsetised

Rukkileivaga täidetud veiseliharullid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Üks ununenud, kuid väga maitsev pärimusroog
Kogus: 1 portsjon
Haki kilufileed ja peekon. Lõika porgand kangideks. Pruunista kõik pannil koos hakitud peterselli ja sibulaga.
Lõike liha viiludeks ja vasarda õhukeseks.
Aseta igale viilule piklik rukkileivakang.
Kata lihaviilud pannil pruunistatud seguga.
Keera viilud rulli, kinnita tikuga ja pruunista igast küljest.
Pane pruunistatud rullid ühekordse kihina ahjuvormi ja vala peale nii palju vett, et rullid oleksid poolenisti vees. Hauta 150-kraadises ahjus, kuni rullid muutuvad muredaks.
Kastme tegemiseks kurnan hautamisleem läbi sõela ning lisa puljongit, hapukoort ja kastmepaksendajat. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
vmustankin 01.apr 2010 10:56
Veiseliharullid on alati head, kuigi antud täidis erilist maitseelamust ei pakkunud. Olen sarmase täidisega hapukurgiga saanud, too oli tõest hea.
1