Küpsetised

Kartuli-hakkliharull

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Soe kartuli-hakkliharull sobib hästi nii peolauale kui ka argiõhtuks. Serveeri koos värske salatiga.
Valmistusaeg: üle 60 min

VALMISTUSAEG: 20 MINUTIT + 1 TUND AHJUS

Kogus: 6 portsjonit
Koori ja riivi jahtunud kartulid. Lisa kartulimassile ülejäänud tainaained ning sega korralikult läbi. Rulli tainas küpsetuspaberil või fooliumil õhukeseks plaadiks. Puista peale riivsaia. Täidiseks sega hakkliha, muna, sool, pipar, majoraan (või pune) ja petersell. Jaota täidis ühtlaselt tainale, jättes ääred 2–3 cm ulatuses vabaks. Keera küpsetuspaberi abiga ettevaatlikult rulli ning tõsta koos sellesama paberiga ahjuplaadile. Küpseta 200° juures 45 minutit. Määri rull pealt hapukoorega ja puista üle riivitud juustuga. Küpseta veel 10–15 minutit, serveeri kuumalt.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kristiina 16.sept 2009 19:30
minul kahjuks rull totaalselt ebaõnnestus - hakkliha jäi täiesti tooreks. küpsetasin küll 2 h ahjus, kuid kartulikiht jäi vist liiga paks või niiske - ei lasnud hakklihal korralikult küpseda. soovitan igal juhul hakkliha enne läbi praadida, siis sellist muret pole ja kogu plaaditäis ei lähe kõige liha teed...
iksi 22.apr 2009 17:10
Väga maitsev oli,isegi lastele maitses väga.:PTasub proovimist.
kokk 22.apr 2009 11:51
kuidas teha praetud räime punases(tomati) marinaadis
Kurimuri 20.apr 2009 20:45
Väga hea ja mahlane tuli! Ainult hakkliha tundub pildil näidatud rullis küll rohkem olevat, kui retsept ette ütleb. :)
siirikirikal 20.apr 2009 11:26
nüüd on täidise koostisosad ka nähtaval.
Annie 20.apr 2009 11:24
Hästi ei saa aru, tegemist nagu kartuli-
HAKKLIHArulliga, kuid retseptis hakkliha sees pole...
1