Küpsetised

Plaadisai moosi ja purukattega

Keskmine hinne: 2 Allikas: 100 rooga
Kui moosi pole, võib kooki teha ka ainult purutainaga.
Kogus: 1 portsjon
Hõõru pärm soola ja vähese suhkruga vedelaks. Lisa käesoe piim, kardemon, ülejäänud suhkur ning vähehaaval jahu ja rasvaine. Sõtku ühtlaseks tainaks ning jäta rätiku alla kerkima 1 tunniks. Rulli tainas jahusel laual ahjuplaadisuuruseks ristkülikuks ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Kata moosiga, jättes äärtest 1 cm vabaks. Sega kokku purutainas ja pudista koogile. Küpseta 200kraadises ahjus 25–30 minutit (pöördõhurežiimil 15–20 minutit) ehk kuni ääred on pruunikad ja purutainas saanud kauni jume.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tinka 05.apr 2011 19:43
Nii nämma tuli! Tegin taluvõiga ja super hea tuli :) soovitan soojalt ja piimaga.:P
omamoodi 28.nov 2010 10:03
Hea koogiidee! Mina kasutasin õuna-pihlakamoosi ja kuna majapidamises võid ega margariini polnud, asendasin selle õliga. Purukatteks segasin hommikusöögi neljaviljahelbed suhkru ja natukese õliga. maitses päris hää.
kaissa2003 17.nov 2010 17:58
Tegin ka seda kooki ja see tuli ikka väga hea välja.Kerkis küll päris usinasti ahjus :)Soovitan soojalt :)
1