Küpsetised

Kartuli-kohupiima-köömnepulgad

Keskmine hinne: 3.62 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kogus: 1 portsjon
1.  Keeda kartulid, lase maha jahtuda ja riivi.
2.  Sega omavahel toasoe või, keedetud ja riivitu kartul, kohupiim, muna ja maitseained.
3.  Viimasena lisa jahu ja röstitud köömned.
4.  Aseta valmistainas tunniks külma.
5.  Kata tööpind ohtra jahuga ja rulli tainas poole sentimeetri paksuseks leheks.
6.  Lõika meelepärased kujundid.
7.  Küpseta 220 kraadi juures 10–15 minutit.
# Köömneid röstides muutub nende maitse intensiivsemaks. Kui köömned ei maitse, võib nende asemel lisada ürte, näiteks rosmariini.
# Soovi korral võid enne ahju pistmist küpsistele riputada veidi riivitud juustu.
# Tainas sobib ka külmutamiseks.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
fred 11.aug 2011 19:38
huvitav polegi selliseid proovinud
1