Küpsetised

Porgandikoogikesed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
maitsvad porgandimuffinid
Kogus: 1 portsjon
1.  Koori ja riivi porgand.
2.  Sega omavahel õli, munad, suhkur, vanillisuhkur ja riivitud porgand.
3.  Sega omavahel kuivained ja lisa need teiste komponentide hulka.
4.  Tõsta tainas muffinivormidesse.
5.  Küpseta 180 kraadi juures kuni 25 minutit.
6.  Valmista koogikestele glasuurkaste. Selleks raputa tuhksuhkrut apelsinimahla hulka ja riivi sisse ka apelsinikoor.
7.  Lase koogikestel jahtuda ja kata need siis glasuurikihiga.
Portsjonist saab kokku 22 koogikest.
Metallist muffinivormidega koos pead kasutama ka paberist vorme. Silikoonvormi puhul ei ole vaja aga määrimiseks isegi õli kasutada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
daam03 08.apr 2012 22:03
Super! Väga maitsvad muffinid! Proovige järgi. Koguseid ei muutnud.:A
muspingviin 11.juuli 2009 21:26
Supperhead muffinid on, soovitan kindlasti! Demerara suhkru asemel kasutasin fariinsuhkrut, koguseid ei mõõtnud väga täpselt, aga kõik jäi väga maitsev:)
korilane 14.okt 2008 13:23
Tegin just neid muffineid. Porgandit jätkus pooleks koguseks, seega panin kaalikat juurde. Samuti ei olnud mul Demerara, vaid tavaline pruun suhkur. Ja peale läks ebaküdooniasiirupist tehtud glasuur. Ahjaa, peotäie sihvkasid viskasin kah veel sisse. Tulid väga hääd! Mulle meeldis, et ei olnud liiga magusad ja parajalt mahlased kah. Aga minu ahjus läks vaid 175 kraadi juures 20 minutit küpsetamiseks.
Atsinna 07.aug 2008 22:35
Just vaatasin seda retsepti, tundus huvitav. Usutavasti sobib ka tavaline suhkur ja jahvatatud ingver, maitse tal ikka sama.
Lissa 07.aug 2008 22:29
Huvitav, kuidas kah maitseb?
1