Küpsetised

Singi-juustu quiche

Keskmine hinne: 2.86 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Prantsusepärane lahtine pirukas singi ja juustuga
Kogus: 8 portsjonit
Rulli tainas laua peal ümaraks plaadiks ja aseta seejärel küpsetuspaberiga vooderdatud ümmargusse piruka- või koogivormi.
Aseta taina peale küpsetuspaber ja selle peale raskuseks kuivad herned. Küpseta põhja 15–20 minutit eelsoojendatud ahjus 200 kraadi juures.
Haki sibul peeneks ning lõika peekonist ribad.
Sulata pannil või ja prae sibul ja peekoniribad kuldpruuniks.
Kui põhi on eelküpsetatud, aseta sellele sibul ja peekon.
Riivi juust ja raputa peekonile.
Klopi munad kahvliga lahti ja vala hulka piim ning rõõsk koor. Klopi kergelt ja maitsesta piprasegu ning hakitud murulauguga.
Vala munasegu ülejäänud täidisele ja küpseta ahjus 30 minutit 180 kraadi juures.
Serveeri kerge rohelise salatiga
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Asti 01.apr 2012 13:34
Väga maitsev tuli. Tegin singiga (mitte peekoniga). Liivataignal tegin kõrged servad ja herneste ja taigna vahele panin küpsetuspaberi (nii sai herned väga kergelt kätte. Ilmselt peekoniga oleks liiga rasvane tulnud. Kõrvale pakkusin väga head peedi-feta salatit. Sõime külmalt.
Britt 22.veeb 2011 16:51
Mina olen kodujuustu sisule veel lisanud ja väga hea on tulnud :)
nämm 05.nov 2010 14:36
Väga hea ja lihtne teha. Ma praen hakkliha ka juurde:P
mamm 26.apr 2010 17:17
Proovisin ka seda! Tuli nii, nii rasvane... Süda läikis pärast :(
Evelin 25.apr 2010 14:01
Mina teen seda pärmilehttaignaga. Keskmise suurusega ahjuplaadile kulub 500 gr pakk. :)
123 08.dets 2009 10:08
tegin ka seda eile ja mulle väga -väga maitses(Y)
gssg 10.dets 2008 17:16
Mul see liivataigen ei tahtnud korralikult jääda.. kahjuks :(
lizbet84 20.sept 2008 11:00
Hea ja odav söök vaheldusele argitoidule!
1