Küpsetised

Soolane keeks peekoni ja seentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Serveeri keeksi näiteks ürtidega segatud maitsevõiga.
Kogus: 8 portsjonit
1.   Sega omavahel kuivained.
2.   Vahusta munad, lisa sulatatud rasvaine ja piim ning lisa kergelt segades kuivainete hulka.
3.   Haki porru ja peekon ribadeks ning lisa tainale.
4.   Prae seened läbi ja lisa taina hulka.
5.   Tõsta tainas keeksivormi ja küpseta 180 kraadi juures umbes tund aega.
6.   Lase keeksil vormis jahtuda vähemalt 30 minutit enne selle väljavõtmist.
# Kukeseente asemel võid lisada ka teisi metsaseeni.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
aelt 04.mai 2012 11:33
Väga mõnus, omapärane, vahelduseks magusale. Soovitan!
kat 21.dets 2011 09:55
ülimalt maitsev,kuid asendasin peekoni kanaga:P porrut,seened ja kana panin enda nägemise järgi ehk siis rohkem,aga super hea tuli:Y
siisike07 14.sept 2010 21:13
Kui hakkate seda keeksi tegema, siis lugege ikka mõttega retsept läbi... Soovitan siiski 2 spl küpsetuspulbri asemel panna 2 tl küpsetuspulbrit. Tegelikult on see keeks väga hea, tegin ja ei kahetse. Natukene muutsin ainult komponente: suitsupeekoni asemele panin soolaliha ja kukeseente asemele ?ampinjone ning praadisin porrulauguga koos läbi. Proovige ka ja te ei kahetse:))
maris 11.sept 2010 12:56
keks on küll väga hea asi mule meltip:P
1