Küpsetised

Vilma valge šokolaadi-maasikatort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vilma
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistusaeg: 45 min Küpsemisaeg: 20-30 min

Kogus: 10 portsjonit
Küpseta vastavalt pakendil olevale juhendile tordipõhi. Lase jahtuda ning lõika kaheks kihiks. Aseta põhi veidi suuremasse koogivormi, määri peale purustatud maasikad suhkruga, seejärel tõsta peale teine tordipõhja pool.
Kreemi valmistamiseks sega kokku kohupiimapasta, vahustatud vahukoor, vesivannil sulatatud valge šokolaad ning tükeldatud maasikad. Vala kreem põhjale ja lase tordil külmas tarduda soovitavalt üleöö.
Pisut tugevama tekstuuriga tordi saamiseks kasuta lisaks želatiini.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
jüri 23.dets 2012 22:24
anna ampsu kah :)
grete 15.jaan 2011 16:53
mina alles teen seda aga arvan et on väga hea:)
Vanessa 11.jaan 2011 23:07
mega hea on:A
renata 03.dets 2010 17:44
see on hea:A
1