Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Vilma valge šokolaadi-maasikatort

Küpsetised

Vilma valge šokolaadi-maasikatort

Vilma
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Vilma

üle 60 min

Ettevalmistusaeg: 45 min Küpsemisaeg: 20-30 min

Retsept
portsjonile
1 pakk Vilma Erika kakaotordipulber
200 ml vesi
VAHELE
150 g maasikaid
pisut suhkrut
KREEM
400 g Kalev White valge šokolaad
400 g kohupiimapasta
200 ml vahukoor
150 g maasikaid
1 tl (želatiin)
Küpseta vastavalt pakendil olevale juhendile tordipõhi. Lase jahtuda ning lõika kaheks kihiks. Aseta põhi veidi suuremasse koogivormi, määri peale purustatud maasikad suhkruga, seejärel tõsta peale teine tordipõhja pool. Kreemi valmistamiseks sega kokku kohupiimapasta, vahustatud vahukoor, vesivannil sulatatud valge šokolaad ning tükeldatud maasikad. Vala kreem põhjale ja lase tordil külmas tarduda soovitavalt üleöö. Pisut tugevama tekstuuriga tordi saamiseks kasuta lisaks želatiini.

KOMMENTAARID

jüri 23.dets 2012 22:24
anna ampsu kah :)
grete 15.jaan 2011 16:53
mina alles teen seda aga arvan et on väga hea:)
Vanessa 11.jaan 2011 23:07
mega hea on:A
renata 03.dets 2010 17:44
see on hea:A
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga