Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Vilma mooni-sidrunikeeks valge šokolaadi glasuuris

Küpsetised

Vilma mooni-sidrunikeeks valge šokolaadi glasuuris

Vilma
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Vilma

40-60 min

Ettevalmistusaeg: 5 min Küpsemisaeg: 25 min Viimistlusaeg: 15 min

Retsept
portsjonile
1 pakk Vilma muffinipulber
150 ml vesi
80 ml õli
Ühe sidruni mahl ja riivitud koor
50 g Mooniseemned
GLASUUR
200 g Kalev White valge šokolaad
70 ml Vahukoor
2 tl sidrunimahl
Ühe sidruni riivitud koor
Muffinipulbrile sega juurde vesi ja õli, seejärel lisa sidrunimahl, riivitud sidrunikoored ja mooniseemned. Vala segu rasvainega määritud keeksivormi ning küpseta 190-200C juures 25 min.
Glasuuri valmistamiseks sulata vesivannil valge šokolaad, lisa soojendatud vahukoor, sidrunimahl ja -koored. Vala glasuur keeksile ning lase taheneda.

KOMMENTAARID

e.k.r. 20.aug 2012 16:36
võib ka pruunisokolaadiga
mustikas 19.dets 2011 22:18
Super hea tuli välja ! glasuuri tegin valge ?okolaadi mustika tükkidega ja see tuli ka supper :) proovige järgi!
Põhjanaba 20.apr 2011 11:15
Väga hea keeks. Tegin retsepti järgi, et hiljem siis oma maitse järgi kohandada, ja uskumatu, aga polnudki vaja muudatusi teha :) Mõnus, mahlane, moonine :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree