Küpsetised

Vilma mooni-sidrunikeeks valge šokolaadi glasuuris

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vilma
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistusaeg: 5 min Küpsemisaeg: 25 min Viimistlusaeg: 15 min

Kogus: 8 portsjonit
Muffinipulbrile sega juurde vesi ja õli, seejärel lisa sidrunimahl, riivitud sidrunikoored ja mooniseemned. Vala segu rasvainega määritud keeksivormi ning küpseta 190-200C juures 25 min.
Glasuuri valmistamiseks sulata vesivannil valge šokolaad, lisa soojendatud vahukoor, sidrunimahl ja -koored. Vala glasuur keeksile ning lase taheneda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
e.k.r. 20.aug 2012 16:36
võib ka pruunisokolaadiga
mustikas 19.dets 2011 22:18
Super hea tuli välja ! glasuuri tegin valge ?okolaadi mustika tükkidega ja see tuli ka supper :) proovige järgi!
Põhjanaba 20.apr 2011 11:15
Väga hea keeks. Tegin retsepti järgi, et hiljem siis oma maitse järgi kohandada, ja uskumatu, aga polnudki vaja muudatusi teha :) Mõnus, mahlane, moonine :)
1