Küpsetised

Vilma apelsinitort tumedas šokolaadis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vilma
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistusaeg: 25 min Küpsetamisaeg: 20-30 min Viimistlusaeg: 1 h

Kogus: 10 portsjonit
Põhja valmistamiseks sega tordipulbrile juurde apelsinimahl, brändi ja 2 apelsini riivitud koored, vala vormi ning küpseta 180-200C juures 20-30 min. Lase tordipõhjal jahtuda ning lõika kaheks kihiks. Valmista ette keedukreem, lisa kreemile juurde ühe apelsini riivitud koor.
Aseta tordipõhi alusele, immuta apelsinimahlaga, lõika tordi vahele kiht maasikaid, kata keedukreemikihiga ja aseta peale teine tordipõhjakiht. Aseta tort mõneks ajaks külmikusse tahenema.
Glasuuri valmistamiseks sulata vesivannil tume šokolaad, lisa juurde vahukoor. Kalla glasuur koogile ja kaunista vahvlitorudega.
Vahvlitorude valmistamiseks küpseta pakendil oleva juhise järgi õhukesed vahvlid ning keera kuumalt rulli.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Chete 10.jaan 2012 15:37
Vilma tordipulbrist ma enam ei teeks. Kuna tuli väga magus plänn.Üldse ei kerkinud ja ääred kõvad. Tordipõhja alumisele kihile paneksin ennem keedukreemi ja alles siis laotaksin maasikad.
1