Küpsetised

Seafilee sinepise õunaga

Keskmine hinne: 1.97 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Klassikalise terava Eesti sinepi asemel eelista kas Dijoni või mõnda magusama alatooniga sinepit.
Kogus: 2 portsjonit
1.  Haki porru ja prae pannil või sees.
2.  Koori õun ja lõika sektoriteks.
3.  Vala õun sinepiga üle ja jäta mõneks minutiks marineerima.
4.  Lõika noaga filee sisse süvis ja suru sinna lusikaga praetud porru.
5.  Viimasena lükka sisse õunaviil.
6.  Prae liha kuumal pannil mõlemalt poolt ja maitsesta.
7.  Aseta liha ahju järelküpsema.
8.  Serveeri salatiga.
# Serveerides saad fileest lõigata parajad portsjonid, kuid ühe suure tüki asemel võid filee ka väiksemateks tükkideks lõigata ja vormida need taskuteks, kuhu vahele paned täidise.
# Lihataskud peaks ahju järelküpsema panema – kas siis 210 kraadi juures umbes 4-8 minutiks või 150 kraadi juures kuni 20 minutiks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
elenora 13.mai 2011 12:16
Täitsa head, kuigi minul nad nii hõrgud ei tulnud nagu pildi pealt paistab. Mul meenutas välimuselt nagu tõelist seapraadi, sellised pruunid ja küpsenud. Praadisin neid pannil ja ahjus kauem.
1