Küpsetised

Õuna-kitsejuustupirukad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Hõrgud pikantsed pirukad on parimad soojalt. Kitsejuustu võid asendada ka maitsestamata toorjuustuga.
Valmistusaeg: 40-60 min

25 minutit + 16-18 minutit ahjus

Kogus: 6 portsjonit
Rulli tainas õhukeseks ja lõika 6 umbes 15cm läbimõõduga kettaks. Määri 10cm suurused vormid võiga ja tõsta neisse tainas nii, et see katab ka ääred.
Hõõru kitsejuust, suhkur, muna, vahukoor ja vanillsuhkur ühtlaseks pastaks ning jaga vormidesse tainale.
Koori õunad ja eemalda südamikud. Lõika õunad õhukesteks viiludeks, laota juustusegule ja raputa peale pisut suhkrut.
Küpseta 225-kraadises ahjus 16-18 minutit. Võta ahjust, kata fooliumiga ja lase 10 minutit jahtuda.
- Vaikimisi kogustest valmib 6 väikest pirukat
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Zt 01.dets 2010 22:58
Super!
1