Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Röstitud lambapraad

Küpsetised

Röstitud lambapraad

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kiirelt valmiv lambaröst ei jäta sööjaid kindlasti ükskõikseks
Retsept
portsjonile
1 kg Lambaliha (kondita)
1 sidruni mahl
0.5 dl Oliiviõli
30 g lambaliha maitseainet
1 sl purustatud värske münt
3 küünt Küüslauk (purustatud)
Lõika liha lahti ja vasarda kergeltPiserda peale sidrunimahla ning hõõru õli ja maitseaine seguga.Aseta liha restiga ahjuplaadile. Resti all peaks kindlasti olema ahjuplaat, et küpsemisel tilguks vedelik plaadile.Küpseta 200 kraadi juures 20-30 minutit ühe korra keerates, kuni liha pruunistub ja on seest küps.

KOMMENTAARID

telekokk 10.okt 2008 21:25
muidugi ei jäta ükskõikseks. lammas ei saagi seda teha - kas armastad või vihkad. ma õnneks armastan. ja veel üks kummaline seos - kui mitte ükski muu söök ei tekita nii selgeid seoseid veiniga, siis lammas küll - lammas ilma veinita on nagu tali ilma lumeta :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga