Küpsetised

Röstitud lambapraad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Kiirelt valmiv lambaröst ei jäta sööjaid kindlasti ükskõikseks
Kogus: 1 portsjon
Lõika liha lahti ja vasarda kergelt
Piserda peale sidrunimahla ning hõõru õli ja maitseaine seguga.
Aseta liha restiga ahjuplaadile. Resti all peaks kindlasti olema ahjuplaat, et küpsemisel tilguks vedelik plaadile.
Küpseta 200 kraadi juures 20-30 minutit ühe korra keerates, kuni liha pruunistub ja on seest küps.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
telekokk 10.okt 2008 21:25
muidugi ei jäta ükskõikseks. lammas ei saagi seda teha - kas armastad või vihkad. ma õnneks armastan. ja veel üks kummaline seos - kui mitte ükski muu söök ei tekita nii selgeid seoseid veiniga, siis lammas küll - lammas ilma veinita on nagu tali ilma lumeta :)
1