Küpsetised

Lõhe-quiche

Keskmine hinne: 3.75 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kerge lahtine kalapirukas.
Kogus: 8 portsjonit
Näpi võist, jahust ja suhkrust tainas.
Lisa vesi ja sõtku tainast, kuni sellest on moodustunud ühtne mass.
Kata tainas kilega ja aseta 15 minutiks külma.
Kui tainas on seisnud, aseta lauale küpsetuspaber, selle peale tainas ja veel üks kiht küpsetuspaberit. Rulli tainast ümara kujuga õhuke plaat.
Aseta tainas küpsetuspaberiga vooderdatud ümmargusse vormi, pane peale küpsetuspaber ja selle peale kuivad herned. Küpseta põhja 180 kraadi juures 15 minutit.
Haki roheline sibul ja lõhefilee väiksemateks tükkideks. Kui põhi on küps, aseta komponendid selle peale.
Klopi munad kahvliga lahti ja sega rõõsa koorega.
Maitsesta segu riivitud sidrunikoore ja maitseainetega.
Vala segu vormi ja küpseta veel umbes 40 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Anni 07.sept 2013 16:58
Kuidas saaks sama asja teha musta leiva põhajga? Keegi on proovinud?
Boswellia 16.okt 2011 21:55
Kindlasti lisaks põnevust kui põhi teha mustast leivast ;)
katre 04.aug 2011 20:10
põhi on jama! enam ei tee.
to angeelika 18.okt 2009 17:28
kuna tainast tuleb küpsetada eraldi, siis on oht, et ta võib kaotada oma vormi, sest õhul taigna all pole kuskile minna. Herneid võib asendada ükskõik mis raskusega või võid teha kahvliga põhjas auke, et õhk saaks aukude kaudu välja
Edsa 20.aug 2008 21:30
Väga maitsev tuli. Panin leigena pidulauale ja külalised sõid ning mõmisesid:) Ei ole keeruline teha ka.
1