Küpsetised

Kirsi-ricotta ampsud

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Eva Palu
Lihtsalt ja kiirelt valmiv magus amps suvisele einelauale, rasvavaba pealegi.
Kogus: 1 portsjon
Klopi toasoojad munad suhkruga lahti, lisa ricotta ja sidrunikoor. Pane paberist vormiga muffinipesadesse, torka keskele üks kirss ja küpseta 180-kraadises ahjus 20-25 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
öäää 29.juuli 2011 17:37
kas võib ka tavaline kohupiima olla ??
Oliver 20.mai 2011 18:04
vga head tulid :Y
kiisu 07.mai 2010 14:13
kohupiim, mis on Itaalia traditsioone arvestades tehtud.
Njk 25.märts 2010 23:34
mis see ricotta on?
dahaks süia! 03.nov 2009 16:20
:H tahaks ka süüüüaaa sedaaaaaaa!
lauratl 22.okt 2009 20:37
See pole ju rasvavaba... ricotta on kõrge rasvasisaldusega
Snow 02.sept 2009 16:43
Vormide külge jäid kinni vast seetõttu, et rasvainet pole retseptis üldse kirjas, natuke peaks vist ikka midagi panema:) Proovin ise neid täna teha, vaatab, mis välja tuleb, ei ole eriline kokk:D
pipiks 31.aug 2009 13:43
Sai samuti eile katsetatud. Selline keskmine maius - mitte eriti head, aga ka halvad mitte. Eriliseks plussiks on muidugi see, et neid on imelihtne teha, aga... - sidruni koore lisamine tegi sellise seebi maitse, mina eelistaksin selle asendada vanilliga - lihtsalt paberist muffinivormides vajuvad nad laiali, tõenäoliselt tuleb kasutada ka muffinipanni - millegi pärast jäid need ampsukad ka vormide külge kinni. Põhimõtteli-
selt meie perele eriti ei maitsenud
Unetuke 29.aug 2009 21:39
Tegin ka täpselt retsepti järgi. Jube jama maius. Nätsad ja koledad koogid tulid:S
marx 26.aug 2009 17:43
Sai eile ära proovitud (küll mustikate ja pohladega) ja väga mõnus amps õhtuseks maiustamiseks! Rasvavabaks on küll seda vale nimetada, riccota ise sisaldab juba 8% rasva, lisaks veel munakollased ;)
1