Küpsetised

Ahjuköögiviljad

Keskmine hinne: 2.55 Allikas: 100 rooga
Lihtne ja maitsev lisand liha- või kalaroogade juurde. Kui praed peekonit rohkem, võib olla ka iseseisev eine.
Valmistusaeg: üle 60 min

Valmistamisaeg 35 minutit + 50 minutit ahjus

Kogus: 6 portsjonit
Koori juurviljad ja lõika ühesuurusteks üsna õhukesteks tikkudeks. Laota juurviljad suurde ahjuvormi või küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Sega siirup, palsamiäädikas ja õli ning vala köögiviljadele.
Raputa peale soola ja hakitud rosmariini. Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 45–50 minutit, kuni juurviljad on pehmed.
Prae peekon pruuniks ja krõbedaks, nõruta majapidamispaberil ja raputa köögiviljadele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ovar 10.jaan 2012 21:00
Väga maitsev toit! Mees sõi ja kiitis, eriti meeldis talle pastinaak! Rosmariini lõhn on nii intensiivne ja harjumatu, et selle võtsin suht kiiresti aedviljade juurest ära, õnneks ei hakkinud neid. Aga toit tuli imehea, juurde hakklihapallid ja värske salat. Tervislik ja maitsev õhtusöök.
Gaidi 09.nov 2011 17:38
Toit on super, aga kui köögiviljad hakkida peenteks tikkudeks, siis 50 min utiga 225c juures on see roog raudselt söestunud ! Pigem 200c ja 30 min :)
1