Küpsetised

Quiche feta ja oliividega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kreekapäraste komponentidega lahtine pirukas
Kogus: 8 portsjonit
Sulata või.
Pane jahu kaussi ja tee keskele süvend, kuhu vala sulanud või ning piim.
Sõtku komponentidest tainas ja aseta see ühtlase kihina ümmargusse vormi. Jäta tainas koos vormiga 20 minutiks külma seisma.
Küpseta põhja 200 kraadi juures u 20 minutit.
Kui põhi on küps, laota selle peale murendatud fetajuust, poolitatud oliivid ja hakitud küüslauk.
Klopi omavahel muna, piim ja hapukoor ühtlaseks seguks. Lisa hulka hakitud basiilik ja vala vormi teiste komponentide peale.
Küpseta 15 minutit 180 kraadi juures.
Serveeri värske basiiliku ja värskete või päikesekuivatatud tomatitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 12.jaan 2011 14:16
niiiiiiiiiiiiiiiiiii-
iiiiiiiiiiiiiii maitsev!
keilikeili 05.dets 2010 12:17
suhteliselt hea, aga midagi on nagu puudu.
Notice 28.juuli 2010 09:53
lihtne ja maitsev
Daura 02.sept 2008 18:38
Viiamne aeg ärea proovida, kõlab hästi.
siirikirikal 02.sept 2008 13:35
See quiche on feta ja oliividega, mitte singi ja oliividega. Pealkirjas oli apsakas sees.
Tiffany11 02.sept 2008 13:02
Kuhu siis sink jäi ?
1