Küpsetised

Keeks suvikõrvitsa, šokolaadi ja mustikatega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Eva Palu
Mõningate maitseüllatustega keeks. Suvikõrvits annab keeksile mahlasust.
Kogus: 1 portsjon
Sega jahud soola, küpsetuspulbri ja kaneeliga. Riivi suvikõrvits, sega juurde munad, õli ja suhkur. Sega juurde kuivained ja kõige lõpus lisa mustikad ja hakitud šokolaad. Küpseta 175-kraadises ahjus u. 45-50 minutit. Kontrolli küpsust puutikuga. Lase enne vormist võtmist 10 minutit taheneda. Parim jahtunult.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
meiky 12.okt 2011 21:29
kena keeks, meie pere lemmik
inna 11.märts 2010 13:33
Väga maitsev tuleb.võib ka ise muuta lisandeid,et teha oma maitse järgi
1