Küpsetised

Kõrvitsakarask

Keskmine hinne: 3.5
Kogus: 1 portsjon
Hauta riivitud kõrvits õlis pehmeks, maitsesta ning lase jahtuda. Sega hapukoore ja munaga. Lisa kuivained. Tee ümmargused pätsid ning pane ahjuplaadile. Küpseta 200 kraadises ahjus 20 minutit ehk pealt kuldpruuniks.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tuule 28.apr 2011 13:46
Siin retseptis on mõeldud ilmselt 300 g kõrvitsat puhastamata. Mina võtsin 300 g puhastatud kõrvitsat, hautasin kuubikud ja püreestasin, tainas tuli küll vedelavõitu ja pätse ei saanud teha aga valasin taina keeksivormi. Küpsetuse aeg pikeneb 45 minutile. Ahjusoojale karaskile vaarika toormoosi või võid peale ning külm piim kõrvale on lihtsalt super! :)
1