Küpsetised  » Küpsised

Küpsised Kreeka pähklitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Ahjusoojadele küpsistele võid peale puistata suhkrut või tuhksuhkrut.
Kogus: 1 portsjon
1.  Vahusta toasoe või.
2.  Lisa suhkur ja jätka vahustamist.
3.  Sega jahu ja vanillisuhkur ning sega vahustatud või hulka.
4.  Purusta pähklid ja lisa taina hulka.
5.  Vormi tainast kuulid, suru käte vahel lapikuks ja pane küpsetuspaberile.
6.  Küpseta 25 minutit 150 kraadi juures.
- Võid taina hulka lisada ka šokolaaditükikesi ja rosinaid.
- kogustest valmib 30 küpsist
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Gretsu7 07.apr 2012 09:08
Mul tulid väga magedad või pigem soolased kuigi panin suhkrut rohkem kui siin oli öeldud ning lisasin veel ka fariinsuhkrut ja vanillisuhkrut.. eks siis teinekord peab veel rohkem panema,. aga muidu olid head.
mirru 21.nov 2011 16:18
mina tegin apelsinikoorega :) nii mõnusad olid :P
!.!.! 15.okt 2011 19:18
proovin teha metspähklitega:P:)!
!.!.! 10.okt 2011 15:26
kuidas ma või vahustan?:S
!.!.! 09.okt 2011 21:20
urraaaa:D kohe hakkame tegema!
Väike mees 27.mai 2011 13:45
Imehead! Soovitan kõigile. :Y Proovisin pähklite asemel shokolaadi tükke ja ka nii tulid imehead:)
ML 23.veeb 2011 20:15
kuidagi vähe:S
ML 23.veeb 2011 20:15
kuidagi vähe:S
Helena 23.veeb 2011 19:11
Väga lihtne valmistada. Mul on selline tunne, et ma hakkan neid küpsiseid pidevalt tegema :) Praegu küpsevad ahjus. Panin sisse peale pähklite ja ?okolaadi .
Maila kokkab 01.veeb 2011 18:38
Ma proovisin pähklite asemel rosinatega! Maitse on väga hea, natsa kõvad ainult:D
Ellukas 22.jaan 2011 19:23
üli head tulid:D:Y tegin ilma pähkliteta:H
mae 26.mai 2010 19:27
praegu küpsised ahjus....
mae 26.mai 2010 19:00
kohe proovin sest nii vähe asju on vaja ju ka:D:P
NurrMarta 22.mai 2010 18:00
Kulla Riina, väga kahju muidugi, et Sa varem ei ole kuulnud et paljude kookide ja küpsiste tegemisel vahustatakse või suhkruga. Aga silmade pööritamise (ja grammatiliselt täiesti arusaamatu lause tekitamise) asemel võikski võtta ja vahustada :) läheb kohevaks küll ja teeb küpsetise õhuliseks.
Riina 22.mai 2010 11:56
mis asja ,ma ei saa suht aru et ma pean toasoe või vahustama misasjaa sa ajaad? :S
1