Küpsetised  » Küpsised

Krõbedad juustuküpsised

Keskmine hinne: 3.24
Pane kaussi jahu, sool ja tšillipipra pulber. Hõõru võitükid jahu hulka. Lisa juust, hõõru tainas ühtlaseks. Rulli taigen õhukeseks, lõika väikesteks ruutudeks. Pintselda munavalgevahuga. Kaunista seesamiseemnetega. Küpseta 225 kraadi juures 5 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Veronika 07.okt 2015 19:08
Mina panin külmikust või, mis oli ka suht soe. Aga selleks, et tainast rullida, panin taina kahe küpsetuspaberi vahele ja rullisin siis. Lõikasin meelepärase suuruse ja siis noateraga tõstsin sealt plaadi peale, et katki ei läheks.
Veronika 07.okt 2015 19:03
Väga lihtne ja kiire retsept. Tegin esimest korda ja kahekordse koguse. Cayenne´i panin 0,5 tl. Niisama süües on veidi terav, aga kui midagi kõrvale juua, on täitsa ok! Krõbedad ja õhulised, imemaitsvad!
Siiri Kirikal 19.aug 2013 07:44
Eks see paras mäsu on, aga täpsustaks seda vana retsepti veidi küll: või võiks olla sellise pehmusega, et seda saaks näppida. Esialgu võib isegi noaga tükeldada ja siis jahu ning juustuga tainaks kokku mätsida. Kui tainas on ühtlane, pane tainapall külmikusse, vähemalt tunniks. Peale seda on tainas veidi paremini rullitav ja küpsised saavad ka muredamad. Ühesõnaga, rullite taina üsna jahusel pinnal lahti, tõstate tainarulli abil taina küpsetuplaadile, pintseldate munaga ja alles nüüd lõikate tainast välja ruudud.Ahju peab ka jälgima. Minul näiteks küpsevad seda stiili asjad 200 kraadi juures 8 kuni 10 minutit.
annyi 16.aug 2013 20:50
Mulle meeldivad teravad maitsed ja see retsept tundus nagu minu jaoks loodud :D Eelnevad kommentaarid ei lisanud olulisi näpunäiteid ja nii ma tegema hakkasingi. Aga siis....!!! Kuna retseptis ei ole mainitud, kas või peab olema külm või toasoe, panin toasooja, selgelt kirjas, et hõõru võitükid jahu hulka. Siis rullisin kahe toidukile vahel taina laiali, määrisin munavalgega, raputasin seesami peale ja siis oligi kõik!!! sest mitte ühtegi tükikest ei olnud mul võimalik sealt kile pealt kätte saada... sest kogu see mass oli lihtsalt niiiiii pehme. Keerasin siis kile abil kogu massi rulli ja mõtlesin , et ehk on võimalik justkui kettaid lõigata. No ei olnud!! Mingid pätsikesed ma pannile laiali vajutasin, et maitset teada saada, ülejäänud tainale lisasin niipalju jahu, et enam käte külge kinni ei jäänud. Aga maitseerinevus oli liiga tuntav. Esimene pannitäis jäi õhuline ja kuldne, teine panitäis tugeva jahu maitsega, kusjuures vähendas oluliselt ka cayenne maitset. Soovin neid küpsiseid kindlasti veel teha kuid siit küsimus Toidutare kokkadele: mida tegin valesti, et asi ei õnnestunud?? Retsepti järgisin sõna-sõnalt. Ja tänan ette vastamast!!
Natalia 14.veeb 2013 22:33
Mul küpsesid ca 10 minutit ahjus. Väga head! Punase veini kõrvale snäkiks olid lihtsalt super. Lapsele ei meeldinud, sest mõni sekund suu õhkab pipra pärast. Kusjuures kasutasin küpsetusmargariini või asemele. Järgmine kord proovin võiga, siis vist lihtsalt hakkavad suus sulama:)
tobu 19.veeb 2012 09:45
väga head
renate 19.veeb 2010 15:56
Koolis müüdakse ja need on nii head , et neid võibki sööma jääda (L) Mu lemmikud (L-
L);););););););):Y:Y:Y:Y:Y!:D:D:D:D:D
söödik 19.apr 2009 16:51
:)nämma, panin sinepipulbrit ja cayenne pipart. väga maitsev tuli. mei eperele maitses igatahes. :A:P
kerli 19.jaan 2009 18:21
:P väga hea
Ls 10.jaan 2009 16:52
täitsa head tulid.ainult et ahjus olid 5 minuti asemel 9 (ahi oli korralikult enne 225 peal), peale 5 minutilist küpsetamist olid küpsised veel täiesti valged ja toored hoolimata sellest et rullisin taigna ikka väga õhukeseks.
1