Küpsetised  » Küpsised

Mandlilaastud ehk mandliküpsised

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Laaste sobib täita (vastavalt maitsele) täidisega ja kaunistada nt šokolaadikastmega. Iseseisev magustoit, kuid mandlilaastud sobivad ka teiste magustoitude kaunistamiseks.
Valmistusaeg: 40-60 min

u 25 minutit + u 15 minutit küpseb.

Sega mandlid ja teised koostisosad väikeses potis. Keeda nõrgal tulel koguaeg segades. Tõsta tainast kuhjakesed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Jäta suuremad vahed, sest laastud valguvad laiali. Küpseta ahju keskosas 150 ºC juures u 15 minutit, kuni laastud on ilusasti pruunid. Lase veidi jahtuda ja eemalda laastud paberilt terava noaga. Lase tasasel aluselt täiesti jahtuda. Nt pane laastude vahele jäätist ja pealmine kiht kaunista šokolaadikastmega.
Laastud säilivad kuivas kohas purgis u üks nädal.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa