Küpsetised  » Küpsised

Keedutainast küpsised ehk tuuleoad

Keskmine hinne: 5 Allikas: Supid ja ühepajatoidud
Keedutainast küpsised puljongi kõrvale.
Väiksemasse keedunõusse pannakse vesi, margariin ja sool. Kuumutatakse keemiseni, tõstetakse nõu tulelt ja kallatakse korraga sisse kogu jahu. Segatakse kiiresti ühtlaseks. Siis kuumutatakse tainast pidevalt segades, kuni see lööb keedunõu küljest lahti. Lastakse veidi jahtuda ja klopitakse ükshaaval sisse munad. Kahe teelusikaga pannakse ahjuplaadile tillukesed küpsised. Küpsetatakse algul madalamal temperatuuril, siis kuumemas helepruuniks. Küpsedes paisuvad tuuleoad kuni kolm korda ja muutuvad seest tühjaks. Serveeritakse eraldi taldrikul selgete puljongite juurde.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ariin 24.apr 2005 21:45
küpsetusplaadile tuleb pritsida veidi külma vett, siis on kindel et kerkivad seest tühjaks
1