Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsised

Rukkijahuküpsised

Küpsised

Rukkijahuküpsised

Heivi Peterson Krõbedad küpsised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Rukkijahust valmistatud küpsiseid sobib kasutada suupistete valmistamisel leiva asemel või siis süüa koos mõne maitsva määrde- või toorjuustuga.

40-60 min

Retsept
150 g Rukkijahu (jämedalt jahvatatud)
150 g Nisupüüli
1 tl Küpsetuspulber
1 tl Sool
2 sl Suhkur
100 g Või või margariin
1 dl Piim (külm)
Sega kuivad ained kausis. Lisa pehme margariin ja piim ning sega siledaks tainaks. Lase sel veidi külmas
seista. Rulli tainas võrdlemisi õhukeseks, torka kahvliga täkked sisse ja lõika tainarattaga neljakandilisteks
tükkideks. Tõsta need küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Küpseta 180–200kraadises ahjus umbes 10 minutit ehk kuni küpsised on kollakaspruunid.
Kogus 45 tükki (3x3 cm).

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool