Küpsetised  » Küpsised

Pistaatsiapähkli ja jõhvika küpsised

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukri Autor: Pille Enden
Üks, kaks, kolm ja valmis! No tunnike külmkapis ka, aga see enam ei loe. Neid küpsiseid saab lauale panna koguni kaks korda – maitsevad head nii pasteediga kui ka kohvi kõrvale. Kogus 20 tükki.
Valmistusaeg: üle 60 min

10 min + 1 tund külmkapis + 10–13 min ahjus

1. Hõõru pehme või suhkru ja vanillsuhkruga vahule. Sega hulka jahu, hakitud pistaatsiapähklid, jõhvikad ja tüümianilehed.

2. Jaga tainas kaheks ja vooli mõlemast tainatükist umbes 5 cm läbimõõduga rullid. Keera toidukilesse ja pane tunnikeseks külmkappi.

3. Lõika õhukesteks viiludeks ja küpseta 180-kraadises ahjus 10–13 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa