Küpsetised  » Küpsised

Kõrvitsa pätsikud

Keskmine hinne: 1.97 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
30 tk
Pehmed, mõnusalt pähklised ja šokolaadised pätsikud, mis õhukindlas purgis säilivad mahlasena mitu päeva just tänu kõrvitsale.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Vahusta toasoe või suhkruga, lisa muna ja jätka vahustamist. Lisa hulka ka kõrvitsapüree.

2. Sega kuivained omavahel ja lisa samuti taina hulka.

3. Lõpuks lisa hakitud Daimi šokolaad ja sega läbi.

4. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile u 5 cm läbimõõduga väikesed kuhjakesed.

5. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 10–15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Küpsetaja 14.okt 2014 11:08
Millist kõrvitsapüreed on mõeldud, kas isetehtud või poest ostetud?
1