Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsised

Kõrvitsa pätsikud

Küpsised

Kõrvitsa pätsikud

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
30 tk
Pehmed, mõnusalt pähklised ja šokolaadised pätsikud, mis õhukindlas purgis säilivad mahlasena mitu päeva just tänu kõrvitsale.

20-40 min

Retsept
3 dl Kõrvitsapüree
100 g Hakitud metspähklid
75 g Daimi šokolaad
1 tk Muna
100 g Või
Sool
2 dl Tume suhkur
4 dl Nisu- või speltajahu
1 tl Vanillsuhkur
1 tl Kaneel
1 tl Küpsetuspulber
1. Vahusta toasoe või suhkruga, lisa muna ja jätka vahustamist. Lisa hulka ka kõrvitsapüree.

2. Sega kuivained omavahel ja lisa samuti taina hulka.

3. Lõpuks lisa hakitud Daimi šokolaad ja sega läbi.

4. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile u 5 cm läbimõõduga väikesed kuhjakesed.

5. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 10–15 minutit.

KOMMENTAARID

Küpsetaja 14.okt 2014 11:08
Millist kõrvitsapüreed on mõeldud, kas isetehtud või poest ostetud?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes