Küpsetised  » Küpsised

Õunavaht küpsistega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Erki Siplane
Rootsi magustoit (Äppel fluff med kakor)
Kogus: 10 portsjonit
1. Sega nisujahu, suhkur, toasoe või ning vesi. Aseta tainas umbes tunniks külmkappi. Vahusta munavalge kõvaks vahuks ning lisa suhkur. Rulli tainas 0,5 cm paksuseks ristkülikuks. Määri peale munavalgevaht ning keera tainas nagu rullbiskviit kokku. Aseta külmkappi tunniks seisma. Lõika tainast 1 cm paksused viilud ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 175-kraadises ahjus 20–25 minutit.
2. Küpseta terveid õunu 200-kraadises ahjus tund aega. Kui õunad on pehmed, võta need ahjust välja jahtuma. Jahtunud õuntelt eemalda viljaliha ning lisa sellele suhkur ning kõvaks vahuks klopitud munavalge.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 06.jaan 2013 16:49
Väga head, teen teinegi kord.
Eva-Kristina Sarapuu 26.aug 2011 17:25
väga head
Maris 03.dets 2010 15:26
Need küpsised mulle täitsa maitsevad, vaht oli ka päris mõnus ,-)
1