Küpsetised  » Keeksid

Maisi- ja õunakeeks

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kergelt hapukad õunad annavad keeksile mitmekesisemat maitset.
Kogus: 8 portsjonit
1. Vahusta toasoe või ja suhkur kohevaks vahuks.
2. Lisa ükshaaval munad.
3. Sega kuivained omavahel kokku ja lisa taina hulka. Sega korralikult.
4. Pigista tainasse sidrunimahl ja riivi sekka koor.
5. Koori ja puhasta õunad ning viiluta. Sega taina hulka.
6. Tõsta tainas keeksivormi ja küpseta 180 kraadi juures juures 80 minutit.

HEA TEADA:
Maisijahu leidmine ei ole Eestis nii kerge kui maisitärklise leidmine. Abiks peaksid olema tervise- ja ökopoed ning suurte poodide terviseletid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
twinky 21.nov 2009 22:06
Päris hea tuli välja, väga ilus kollane!
1