Uudiskiri Instagram Facebook
 
Keeksid

Šokolaadikeeks tšilliga

Keeksid

Šokolaadikeeks tšilliga

Angelica Udeküll Ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Eelista keeksis küpsetamiseks mõeldud tumedat šokolaadi.
Retsept
portsjonile
300 g nisujahu
2 tl Küpsetuspulber
50 g Kakaopulber
300 g pruun suhkur
2 tk Muna
200 g Või
200 ml Piim
100 g Tume šokolaad
1 tl Värske hakitud tšilli
Sega omavahel kuivained. Sulata või ja sega kokku piima ja munadega. Sega omavahel kuivainete ja muna segu. Haki tšilli hästi peeneks ja purusta šokolaad väiksemateks tükkideks. Lisa ettevaatlikult tainasegu hulka. Vala tainas vormi ja küpseta 180 kraadi juures umbes 80 minutit.

SOOVITUS
* Värske tšilli asemel leiad poest ka juba valmissegu kakaost ja tšillist. Soovi korral võid tšilli asemel hoopis maitseainesegu kasutada.

KOMMENTAARID

Karin 12.sept 2010 19:13
Väga hea! Häda ainult selles, et nüüd peab seda keeksi pere nõudmisel iga nädal küpsetama... :)
merka 18.apr 2010 19:04
mina tegin 28 cm pikkuses vormis ja tuli täiesti ok. küpsemisaeg paras, see tund ja 20 min. ma ei tea, äkki tuleks tsillit rohkem panna, see teelusika täis mingit efekti mu meelest ei anna. aga muidu hea! :)
NurrMarta 19.okt 2008 10:55
Palun, kas oleks võimalik täpsustada keeksivormi suurust? Neid on väga erinevaid ja ei tahaks nii maitsva asjaga pimedalt katsetama hakata :) Ja kas tõesti küpsetatakse 80 minutit, st tund ja 20 minutit?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes