Uudiskiri Instagram Facebook
 
Keeksid

Šokolaadi-halvaakeeks

Keeksid

Šokolaadi-halvaakeeks

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtsa vaevaga saad talvisele kohvilauale võrratu keeksi.

üle 60 min

Retsept
200 g Või
2 dl Suhkur
3 tk Muna
1 dl Sukaad
1 dl Marmelaad (näit. apelsini-)
1 dl Mandlid (purustatud)
0.25 dl Kakaopulber
4 dl nisujahu
1 tl Küpsetuspulber
1 sl rumm
100 g Halvaa
Vahusta või suhkruga. Lisa vahustamist jätkates ükshaaval munad. Sega hulka marmelaad, tükeldatud sukaat, mandlipuru ja kakao, seejärel jahu-küpsetuspulbri segu, rumm ja tükeldatud halvaa. Tõsta taigen võiga määritud ja riivsaiaga ülepuistatud rõngasvormi (1,5–2 l) ning küpseta 150° juures 1 tund. Lase keeksil enne väljavõtmist vormis jahtuda. Kaunista pealt tuhksuhkru või glasuuriga.

KOMMENTAARID

JÄMMMAA!! 03.veeb 2009 21:23
OOO see võib hea olla ! Hakkan seda kohe valmistama ! mm täiega tahaks jubaaa:D:D ma armastan halvaaddd:D:D
Maias 28.dets 2008 16:31
Tõeliselt hea ja kauasäiliv keeks. Asendasin marmelaadi ja sukaadi kuivatatud puuviljatükkidega, sobis imehästi!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes