Küpsetised  » Keeksid

Šokolaadi-halvaakeeks

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Lihtsa vaevaga saad talvisele kohvilauale võrratu keeksi.
Valmistusaeg: üle 60 min
Vahusta või suhkruga. Lisa vahustamist jätkates ükshaaval munad. Sega hulka marmelaad, tükeldatud sukaat, mandlipuru ja kakao, seejärel jahu-küpsetuspulbri segu, rumm ja tükeldatud halvaa. Tõsta taigen võiga määritud ja riivsaiaga ülepuistatud rõngasvormi (1,5–2 l) ning küpseta 150° juures 1 tund. Lase keeksil enne väljavõtmist vormis jahtuda. Kaunista pealt tuhksuhkru või glasuuriga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
JÄMMMAA!! 03.veeb 2009 21:23
OOO see võib hea olla ! Hakkan seda kohe valmistama ! mm täiega tahaks jubaaa:D:D ma armastan halvaaddd:D:D
Maias 28.dets 2008 16:31
Tõeliselt hea ja kauasäiliv keeks. Asendasin marmelaadi ja sukaadi kuivatatud puuviljatükkidega, sobis imehästi!
1